Yritys lähellä asiakasta

WALmenna Minut Uuteen.

Inhimillistä IT:tä asiakkaiden hyväksi

Innovatiivinen ratkaisu Walmu on syntynyt intohimosta auttaa yksilöitä työllistymään ja löytämään oma paikkansa sekä palveluntarjoajia toimimaan tavoitteellisesti. Walmu on syntynyt asiakasrajapinnan tarpeista ja sitä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja käyttäjien tarpeiden mukaan jo 10 vuoden ajan.

Pitkäjänteisen ja määrätietoisen työn tuloksena voimme tarjota joustavan järjestelmän, joka skaalautuu asiakkaiden tarpeisiin mutkattomasti. IT on tekniikkaa, mutta IT:n pitää olla myös inhimillistä. Yrityskulttuuriimme kuuluu palveleva ja auttava toimintatapa.

Kun Walmu sai alkunsa, ei markkinoilla ollut lainkaan toimivaa järjestelmää palvelumuotojen toiminnan tehostamiseen ja vaikuttavuuden todentamiseen. Myös raportoinnin rutiinien hoituminen muutamalla napin painalluksella on toimintatapoja mullistava edistysaskel.

Me Walmussa innostumme kerta toisensa jälkeen saamamme palautteen johdosta. Olemme onnistuneet yllättämään asiakkaamme positiivisesti lukemattomia kertoja ja olemme sitoutuneet tekemään niin jatkossakin.

Toimintamme kulmakivet

  1. Tunnemme läheisesti asiakkaidemme toiminnan ja asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteettimme.
  2. Teknologinen osaaminen ja tinkimätön asiakaspalveluasenteemme varmistavat yhteistyön toimivuuden.
  3. Olemme alan ykkönen ja jokainen asiakas on yksilö.
  4. Tärkeitä meille on asiakkaiden onnistuminen ja ratkaisujemme avulla on pystytty parantamaan jatkosijoittumista jopa 30%.

Laske säästöt

Laske paljonko aikaa voit säästää raporttien teossa ja ylläty

Toimiva Työkalu

Asiakkaiden kertomaa